Чізкейк Час приготування: 1 година 20 хвилин | Кількість порцій: 3 порции |
Не хочете витрачати багато часу на тісто, але бажаєте самостійно приготувати чізкейк? Рецепт і інструкція допоможуть вам у створенні пирога.
Пароварка легко замінить парову баню, і ви отримаєте чудову фактуру, і начинка не висохне, залишиться ніжною. Головне – утриматися і дати пирогу охолонути!
1. Розкришити печиво.
2. Масло розтопити і змішати.
3. Коли маса стане злипатися в грудку – перевести в форму попередньо застелену пергаментом, поставити в холодильник.
4. Вінчиком змішати маскарпоне, яйце, ваніль, цукор і вершки.
5. Готову суміш перелити в форму.
6. Випікати при температурі 180 градусів 60 хвилин.
Смачного!!!
Автор: кулінарний блогер Ольга Драч (Photokitchen.com)
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Ольга Драч
|
Для основи:
• печиво пісочне – 200 г
• масло вершкове – 100 г
Для заливки:
• сир маскарпоне – 250 г
• яйце – 1 шт
• ваніль – 1/2 стручка
• цукор – 1/2 склянки
• вершки 20% – 100 г