# Чізкейк

Час приготування: 1 година 20 хвилин | Кількість порцій: 3 порции

Не хочете витрачати багато часу на тісто, але бажаєте самостійно приготувати чізкейк? Рецепт і інструкція допоможуть вам у створенні пирога.

Пароварка легко замінить парову баню, і ви отримаєте чудову фактуру, і начинка не висохне, залишиться ніжною. Головне – утриматися і дати пирогу охолонути!

 Рецепт смачного чизкейка з технікою Pyramida

1. Розкришити печиво.

2. Масло розтопити і змішати.

Рецепт смачного чизкейка з технікою Pyramida

3. Коли маса стане злипатися в грудку – перевести в форму попередньо застелену пергаментом, поставити в холодильник.

 Рецепт смачного чизкейка з технікою Pyramida Рецепт смачного чизкейка з технікою Pyramida

4. Вінчиком змішати маскарпоне, яйце, ваніль, цукор і вершки.

 Рецепт смачного чизкейка з технікою Pyramida

5. Готову суміш перелити в форму.

6. Випікати при температурі 180 градусів 60 хвилин.

 Рецепт смачного чизкейка з технікою Pyramida

Смачного!!!

 Рецепт смачного чизкейка з технікою Pyramida

Автор: кулінарний блогер Ольга Драч (Photokitchen.com)

Ольга Драч

Готує:

Ольга Драч
#
Інгредієнти

Для основи:

• печиво пісочне – 200 г

• масло вершкове – 100 г
 

Для заливки:

• сир маскарпоне – 250 г

• яйце – 1 шт

• ваніль – 1/2 стручка

• цукор – 1/2 склянки

• вершки 20% – 100 г