# Сочевиця по-ельзаськи

Час приготування: більше 1 години | Кількість порцій: 5

Дивовижно смачна страва зі свинини, маринованої в червоному вині, картоплі, овочів і спецій! Класичне блюдо французької кухні – "Сочевиця по-ельзаськи". 

 

1. Чечевицю переберіть, помийте, залийте вином і залиште так на ніч для набухання. 

2. На наступний день наріжте кубиками свинячу корейку, злегка обсмажте її на сковороді. 

3. У каструлі тушкуйте нарізані кубиками цибулю, чебрець, морква. 

4. Розмочену сочевицю залийте м'ясним бульйоном, додайте цибулю, корейку, лавровий лист, гвоздику і моркву. 

5. Варіть сочевицю на маленькому вогні протягом 1 години.

6. Коли сочевиця буде готова, додайте дрібку цукру і сильно посоліть і поперчіть і дайте ще раз закипіти. 

Смачного! 

 

Побажання користувачам техніки Pyramida: 

«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»

#
Інгредієнти

 Сочевиця – 600 гр

 Червоне вино – 4 ст

 Бульйон (м'ясний або кістковий) – 3 ст

 Корейка (нежирна) – 300 гр

 Цибуля ріпчаста (велика) – 4 шт

 Картопля – 500 гр

 Морква – 150 гр

 Лавровий лист – 0,5 шт

 Гвоздика – 2 шт

 Вершки – 0,5 ст