


Сочевиця по-ельзаськи
Час приготування: більше 1 години | Кількість порцій: 5
Дивовижно смачна страва зі свинини, маринованої в червоному вині, картоплі, овочів і спецій! Класичне блюдо французької кухні – "Сочевиця по-ельзаськи".
1. Чечевицю переберіть, помийте, залийте вином і залиште так на ніч для набухання.
2. На наступний день наріжте кубиками свинячу корейку, злегка обсмажте її на сковороді.
3. У каструлі тушкуйте нарізані кубиками цибулю, чебрець, морква.
4. Розмочену сочевицю залийте м'ясним бульйоном, додайте цибулю, корейку, лавровий лист, гвоздику і моркву.
5. Варіть сочевицю на маленькому вогні протягом 1 години.
6. Коли сочевиця буде готова, додайте дрібку цукру і сильно посоліть і поперчіть і дайте ще раз закипіти.
Смачного!
Побажання користувачам техніки Pyramida:
«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»
• Сочевиця – 600 гр
• Червоне вино – 4 ст
• Бульйон (м'ясний або кістковий) – 3 ст
• Корейка (нежирна) – 300 гр
• Цибуля ріпчаста (велика) – 4 шт
• Картопля – 500 гр
• Морква – 150 гр
• Лавровий лист – 0,5 шт
• Гвоздика – 2 шт
• Вершки – 0,5 ст
