• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Сочевиця по-ельзаськи
#

Сочевиця по-ельзаськи

Час приготування: більше 1 години | Кількість порцій: 5

  • #
  • #

Дивовижно смачна страва зі свинини, маринованої в червоному вині, картоплі, овочів і спецій! Класичне блюдо французької кухні – "Сочевиця по-ельзаськи". 

 

1. Чечевицю переберіть, помийте, залийте вином і залиште так на ніч для набухання. 

2. На наступний день наріжте кубиками свинячу корейку, злегка обсмажте її на сковороді. 

3. У каструлі тушкуйте нарізані кубиками цибулю, чебрець, морква. 

4. Розмочену сочевицю залийте м'ясним бульйоном, додайте цибулю, корейку, лавровий лист, гвоздику і моркву. 

5. Варіть сочевицю на маленькому вогні протягом 1 години.

6. Коли сочевиця буде готова, додайте дрібку цукру і сильно посоліть і поперчіть і дайте ще раз закипіти. 

Смачного! 

 

Побажання користувачам техніки Pyramida: 

«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»

#
Інгредієнти

• Сочевиця – 600 гр

• Червоне вино – 4 ст

• Бульйон (м'ясний або кістковий) – 3 ст

• Корейка (нежирна) – 300 гр

• Цибуля ріпчаста (велика) – 4 шт

• Картопля – 500 гр

• Морква – 150 гр

• Лавровий лист – 0,5 шт

• Гвоздика – 2 шт

• Вершки – 0,5 ст

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 120

Духова шафа

Pyramida F 120

Pyramida CFEA 640/1

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 640/1

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Голець, запечений з лимоном
    Приготовить
    Голець, запечений з лимоном
  • Гострий смажений панір з імбрем і спеціями
    Приготовить
    Гострий смажений панір з імбрем і спеціями
  • Печиво з кокосовою стружкою
    Приготовить
    Печиво з кокосовою стружкою
Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.