• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Буженінка "По-фермерскі"
#

Буженінка "По-фермерскі"

Час приготування: 90 хвилин | Кількість порцій: 5

Буженінка
Поділитися з друзями

Фіналіст кулінарного проекту "МайстерШеф-3" ділиться дуже простим і неймовірно смачним рецептом буженінки. Ви забудете про магазинні ковбаси і лише іноді будете згадувати їх як страшний сон;) 

1. Візьміть хороший шматок м'яса і нашпигуйте його часником, робіть акуратні колючо-ріжучі розрізи (пошкодження середньої тяжкості :) ножем з вузьким і тонким лезом. За допомогою кулінарної нитки надайте м'яса симетричну форму, схожу на палицю вареної ковбаси, тільки приплющену до полюсів :)

 Візьміть хороший шматок м'яса і нашпигуйте його часником, робіть акуратні колючо-ріжучі розрізи2. Закип'ятіть воду на варильній поверхні Pyramida PFE 641 ivory rustico. У киплячу воду додаємо всі складові: сіль, трави та спеції.


3. Лушпиння цибулі попередньо промиваємо і відправляємо в каструлю разом з м'ясом.

Буженина запечена в духовці4. На середньому вогні доводимо до кипіння і варимо 40-45 хвилин на маленькому вогні. Після чого знімаємо каструлю і накриваємо ковдрою на ніч, щоб м'ясо дозріло і ввібрало всі аромати.

5. На ранок буженінка готова і виглядає ось так:

На ранок буженінка готова і виглядає ось так:6. Але щоб надати м'ясу «фермерського шарму», його можна подкоптіть на решітці під грилем духовки при максимальній температурі протягом 10 хвилин  – м'ясо запече, пропахне приємним димком і придбає красивий золотистий колір. У такому випадку важливо запекти його саме на решітці, а не на деку

Буженина запечена в духовціЦе ну дуууже смачно, вже після першої проби ви не забудете смак і не будете їсти нічого іншого!
Гарного апетиту, мої дорогі м'ясоїди!

 

Автор: фіналіст проекту "МайстерШеф-3" Данила Панов

Джерело: danila-chef.livejournal.com

#
Інгредієнти

• Гарне не надто пісне м'яско – 800-1000 гр

• Лавровий лист – 3 шт

• Кріпні парасольки (сушені або свіжі) – кілька штук

• Запашний горошок – 3 шт

• Чорний перець горошком – 7 шт

• Чорний мелений перець – за смаком до вже готової буженіни

• Гвоздика – 3 бутона

• Чебрець – 5 гілочок (за бажанням)

• Цибулиння – пару жмень

• Часник – 1/2 головки

• Перець чилі – за смаком

• Сіль – 3 ст.л

• Вода – 1,7 літра

Готуємо з Pyramida
Pyramida PFE 641 ivory Rustico

Варильна поверхня

Pyramida PFE 641 ivory Rustico

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
#
другие рецепты
  • Розумний пиріг
    Приготовить
    Розумний пиріг

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Гарбузово-карамельна панна котта
    Приготовить
    Гарбузово-карамельна панна котта
  • Смішна ковбаса
    Приготовить
    Смішна ковбаса

    Готовит: Марина Ярославцева

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.