Булочки з дріжджового тіста Час приготування: 2 години | Кількість порцій: 2-3 |
Як приготувати смачні рум'яні булочки і пиріжки знає кулінарний блогер Соня Руденко. Вона розкрила нам рецепт їх приготування в духовці Pyramida F 120. Хочете дізнатися, що з цього вийшло? ;)
1. Розчинити дріжджі з цукром в невеликій кількості теплої води і дати постояти впродовж 10 хвилин.
2. Додати решту води і перемішати.
3. Частинами просівати до розведених дріждж борошно, замісити тісто.
4. Додати сіль і масло. Вимісити протягом 10 хвилин і викласти в змащений маслом посуд.
5. Накрити рушником і поставити в тепле місце на 1 годину.
6. Далі ще раз вимісити, не сильно.
7. Сформувати вироби. Викласти на деко і залишити, поки не збільшаться вдвічі.
8. Розігріти духовку до 180 градусів.
9. Випікати 15-20 хвилин.
Друзі, від себе додамо, що аромат випічки дуууже смачний і апетитний! Спробуйте приготувати такі булочки на вихідних! ;)
Джерело: tastydiet.livejournal.com
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
• Борошно – 220 г
• Сіль – 1 ч.л
• Цукор / стевіозід – 1 ч.л./ на кінчику ножа
• Рослинна олія – 1 ст.л
• Вода – 110-120 мл
• Сухі дріжджі / свіжі дріжджі – 0.5 - 1 ч.л. / 10 г