# Булочки з дріжджового тіста

Час приготування: 2 години | Кількість порцій: 2-3

Як приготувати смачні рум'яні булочки і пиріжки знає кулінарний блогер Соня Руденко. Вона розкрила нам рецепт їх приготування в духовці Pyramida F 120. Хочете дізнатися, що з цього вийшло? ;) 

 

1. Розчинити дріжджі з цукром в невеликій кількості теплої води і дати постояти впродовж 10 хвилин. 

2. Додати решту води і перемішати. 

3. Частинами просівати до розведених дріждж борошно, замісити тісто. 

Pyramida булочки дріжджові4. Додати сіль і масло. Вимісити протягом 10 хвилин і викласти в змащений маслом посуд. 

5. Накрити рушником і поставити в тепле місце на 1 годину.

6. Далі ще раз вимісити, не сильно. 

7. Сформувати вироби. Викласти на деко і залишити, поки не збільшаться вдвічі. 

8. Розігріти духовку до 180 градусів. 

9. Випікати 15-20 хвилин. 

 

Друзі, від себе додамо, що аромат випічки дуууже смачний і апетитний! Спробуйте приготувати такі булочки на вихідних! ;) 

 

 

Джерело: tastydiet.livejournal.com

#
Інгредієнти

 Борошно – 220 г

 Сіль – 1 ч.л

 Цукор / стевіозід – 1 ч.л./ на кінчику ножа 

 Рослинна олія – 1 ст.л

 Вода – 110-120 мл

 Сухі дріжджі / свіжі дріжджі – 0.5 - 1 ч.л. / 10 г