Брауні з лаймом Час приготування: 50 хвилин | Кількість порцій: 6 |
А ми сьогодні будемо готувати брауні з лаймом!Швидше дивіться відео-рецепт нової смакоти, приготованої Ольгою Драч, записуйте список продуктів і обов'язково готуйте. Приємного апетиту і найсмачніших вихідних!
1. Змішуємо борошно, цукор, соду, какао, цедру лайма, яйця і вимішуємо вінчиком тісто.
2. Додаємо в тісто сік лайма і заново вимішуємо його.
3. Розтоплюєм масло в каструлі з товстим дном і додаємо в нього шматочки шоколаду, помішувати його до повного розтоплення.
4. Додаємо гарячий шоколад в тісто і ретельно перемішуємо його.
5. Викладаємо тісто на пергаментний папір в глибоке деко і ставимо готуватися в духовку Pyramida на традиційному режимі 30 хвилин при температурі 180 С.
6. Готовий брауни посипаємо зверху цедрою і ріжемо на квадратики.
7. Пригощаємо друзів і смакуємо його разом з улюбленим гарячим напоєм!
Смачного!
Автор: кулінарний блогер Ольга Драч (Photokitchen.com)
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Ольга Драч
|
• Темний шоколад - 150 г
• Масло - 150 г
• Цукор - 180 г
• Яйця - 3 шт
• Борошно - 120 г
• Какао - 1 ст.л. с гіркою
• Цедра і сік 1 лайма
• Сода - 1 ч.л.