# Брауні з апельсином і бренді

Час приготування: 2 години | Кількість порцій: 6

Десерт Шоколадний Брауні з технікою PyramidaСьогодні будемо готувати дуже смачний, брутальний десерт для справжніх шокоголіків – добре відомий Брауні. Дуже смачно і ароматно!

1. Змішуємо інгредієнти і викладаємо з на невелику форму. Температурний режим – верхній і нижній жар. Духовку включити і встановити режим верхнє і нижнє нагрівання при температурі 175 С. 

2. У жароміцній мисці відправити поламаний на шматочки шоколад і масло. Поставити на водяну баню. Варити поки маса не стане шовковистою і однорідною, помішуючи лопаткою час від часу.

Готуємо шоколадний Брауні3. Яйця розтерти з цукром і ванільним цукром намагаючись не пускати бульбашки повітря (якщо все ж потрапили то кілька разів вдарте мискою о робочу поверхню – це дасть можливість бульбашкам повітря вийти). 

4. Змішати шоколадну масу з яєчною. 

5. Перемішати і додати просіяне борошно і какао. 

6. У змащену форму вилити тісто і відправити в уже розігріту до 170-175 °С духовку на 30 хвилин (можна і таймер встановити що б не прогавити Брауні)

Виливаємо однорідну масу на деко7. Готовий пиріг вийняти з духовки і через 5-10 хвилин накрити плівкою. Дати охолонути при кімнатній температрі.

Даємо Брауні охолонути8. Нарізати Брауні на порційні шматочки і можна подавати – наприклад з кулькою ванільного морозива!)

 

Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров

Джерело: my-happyfood.livejournal.com

Едуард Насиров

Готує:

Едуард Насиров
#
Інгредієнти

Чорний шоколад (мінімум 70%) – 150 г

 Вершкове масло – 250 г

 Великі яйця – 4 шт

 Цукор – 170 гр

 Ванільний цукор – 1 ч.л

 Борошно – 1/2 склянки

 Какао (хорошої якості) – 3 ст.л

 Цедра апельсина – 1 апельсин

 Бренді – 3-4 ст.л.

 Сіль – 1 щіпка