# Морозиво бісквіт

Час приготування: 35 хв | Кількість порцій: 4-6

Коли на вулиці холодно, вдома зігріває чай і свіжа випічка. ⠀

Літо закінчилося, а діти все ще просять морозива, на цей випадок є перевірений варіант з бісквітами на паличках)). Вони готуються елементарно, а малюки у захваті! ⠀

Класичне бісквітне тісто, так само як і кексове, готується на традиційному режимі нагріву духовки F 68 M BL RUSTICO (верхній і нижній нагрів). Пропікається все рівномірно, ніколи не підгорає. Дуже зручно використовувати таймер, щоб випадково не проґавити момент готовності.

Рецепт бисквитного мороженогоПриготування:

• Збиваємо яйця з цукром.

• Додаємо просіяне борошно і розпушувач.

• Випікаємо при 180°С – 20 хв. ⠀

Найкраще те, що прикрашати і просочувати їх можна чим завгодно. Для дорослих можна зварити кавовий сироп, а для діток малиновий. Можна полити шоколадом і присипати горіховою крихтою. Варіантів безліч!

Рецепты детских десертов с техникой PyramidaТакі формочки можна знайти в гіпермаркетах, в розділі з посудом. Але навіть без них можна приготувати щось подібне в звичайних формах для кексів. Тут головний акцент – це паличка, саме вона задає потрібний настрій. ⠀

Приємного чаювання!


Автор: фуд фотограф Світлана Мей

Джерело: instagram.com/tasteinfocus

Світлана Мей

Готує:

Світлана Мей
#
Інгредієнти

• Яйця – 2 шт

• Цукор – 1/2 ст

• Борошно – 1/2 ст

• Розпушувач – 1/2 ч.л.

• Ванільний екстракт – 1/4 ч.л.

• Масло вершкове розтоплене – 50 г (якщо не збираєтеся просочувати бісквіти)