Морозиво бісквіт Час приготування: 35 хв | Кількість порцій: 4-6 |
Коли на вулиці холодно, вдома зігріває чай і свіжа випічка. ⠀
Літо закінчилося, а діти все ще просять морозива, на цей випадок є перевірений варіант з бісквітами на паличках)). Вони готуються елементарно, а малюки у захваті! ⠀
Класичне бісквітне тісто, так само як і кексове, готується на традиційному режимі нагріву духовки F 68 M BL RUSTICO (верхній і нижній нагрів). Пропікається все рівномірно, ніколи не підгорає. Дуже зручно використовувати таймер, щоб випадково не проґавити момент готовності.
Приготування:
• Збиваємо яйця з цукром.
• Додаємо просіяне борошно і розпушувач.
• Випікаємо при 180°С – 20 хв. ⠀
Найкраще те, що прикрашати і просочувати їх можна чим завгодно. Для дорослих можна зварити кавовий сироп, а для діток малиновий. Можна полити шоколадом і присипати горіховою крихтою. Варіантів безліч!
Такі формочки можна знайти в гіпермаркетах, в розділі з посудом. Але навіть без них можна приготувати щось подібне в звичайних формах для кексів. Тут головний акцент – це паличка, саме вона задає потрібний настрій. ⠀
Приємного чаювання!
Автор: фуд фотограф Світлана Мей
Джерело: instagram.com/tasteinfocus
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Світлана Мей
|
• Яйця – 2 шт
• Цукор – 1/2 ст
• Борошно – 1/2 ст
• Розпушувач – 1/2 ч.л.
• Ванільний екстракт – 1/4 ч.л.
• Масло вершкове розтоплене – 50 г (якщо не збираєтеся просочувати бісквіти)