Банановий пиріг Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 4-6 |
Банановий пиріг з фісташками, ммм! Тепер ми точно знаємо, що приготуємо на будь-яке свято! Ольга Драч, кулінарний блогер і наш хороший друг, підготувала черговий дуже смачний рецепт, який ми вже хочемо приготувати! ;)Додайте в настрій нотки банана і будьте впевнені, свято пройде на всі 100!
1. Просіваємо борошно, додаємо в неї масло і вимішуємо тісто руками.
2. Додаємо соду, яйце і цукор і знову вимішуємо руками.
3. Кладемо тісто на пергамент, накриваємо його і акуратно розгортаємо качалкою.
4. Викладаємо тісто у форму і зрізаємо з нього звисаючі краї.
5. Залишкове тісто заново розгортаємо і формочками видавлюємо з нього фігурки.
6. Тісто у формі і фігурки з тіста випікаємо окремо в духовці при 200 С в режимі "традиційний" 20 хвилин.
7. Подрібнюємо фісташки і горіхи і нарізаємо банани на 2 половини вздовж.
8. Викладаємо банани зверху на готовий корж і змащуємо зверху вареним згущеним молоком, посипаємо фісташками і вставляємо фігурки.
Готово! Смачного!
Автор: кулінарний блогер Ольга Драч (Photokitchen.com)
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Ольга Драч
|
• Борошно - 250 г
• Цукор - 60 г
• Яйця - 1 шт
• Сода - 1 ч.л.
• Лимон - 1 ч.л.
• Масло вершкове - 100 г
Начинка:
• Банани - 2-3 шт
• Варене згущене молоко - 1/2 банки
• Фісташки / інші горіхи - за смаком