# Банановий пиріг

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 4-6

Банановий пиріг з фісташками, ммм! Тепер ми точно знаємо, що приготуємо на будь-яке свято! Ольга Драч, кулінарний блогер і наш хороший друг, підготувала черговий дуже смачний рецепт, який ми вже хочемо приготувати! ;)Додайте в настрій нотки банана і будьте впевнені, свято пройде на всі 100!

1. Просіваємо борошно, додаємо в неї масло і вимішуємо тісто руками.

2. Додаємо соду, яйце і цукор і знову вимішуємо руками.

3. Кладемо тісто на пергамент, накриваємо його і акуратно розгортаємо качалкою.

4.  Викладаємо тісто у форму і зрізаємо з нього звисаючі краї.

5. Залишкове тісто заново розгортаємо і формочками видавлюємо з нього фігурки.

6. Тісто у формі і фігурки з тіста випікаємо окремо в духовці при 200 С в режимі "традиційний" 20 хвилин.

7. Подрібнюємо фісташки і горіхи і нарізаємо банани на 2 половини вздовж.

8. Викладаємо банани зверху на готовий корж і змащуємо зверху вареним згущеним молоком, посипаємо фісташками і вставляємо фігурки.

Готово! Смачного!


Автор: кулінарний блогер Ольга Драч (Photokitchen.com)

Ольга Драч

Готує:

Ольга Драч
#
Інгредієнти

 Борошно - 250 г

 Цукор - 60 г

 Яйця - 1 шт

 Сода - 1 ч.л.

 Лимон - 1 ч.л.

 Масло вершкове - 100 г


Начинка:

 Банани - 2-3 шт

 Варене згущене молоко  - 1/2 банки

 Фісташки / інші горіхи - за смаком