# Квіти з яблук

Час приготування: 55 хв | Кількість порцій: 6

Дівчата люблять квіти! А якщо ці квіти з ароматом кориці і їх можна з'їсти, так це взагалі джекпот! 

Ось таким простим десертом, приготованим в новенькій духовці Pyramida F 80 EPL GWH, Tasty Stories вирішила пригостити своїх подруг, які в гості так і не дійшли


Приготування:

• Яблука нарізаємо слайсами і відправляємо в киплячу воду. Додаємо 2 ложки цукру і варимо 3-4 хвилини.

Дістаємо. Часточки повинні бути цілі, але м'які.

• Тісто розгортаємо товщиною в 5 мм і ріжемо шириною 3 см і довжиною 20 см.

• Посипаємо ложкою цукру і корицею.

• Уздовж однієї сторони тіста викладаємо часточки, залишаючи 1 см знизу.

• Що залишився сантиметр загортаємо на яблука і починаємо скручувати ковбаскою знизу.

• Край трояндочки фіксуємо зубочисткою.

• Деко посипаємо борошном.

• Викладаємо слойки трояндочки.

• Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.

• Остигнуті слойки посипаємо цукровою пудрою.

Приємного чаювання!

Джерело: instagram.com/tastystories.feed

Tasty Stories

Готує:

Tasty Stories
#
Інгредієнти

• Листкове тісто – 500 гр

• Яблука, краще червоні – 4 шт

• Цукор – 3 ст.л.

• Цукрова пудра – 1 ст.л

• Кориця – 2 ст.л.