Квіти з яблук Час приготування: 55 хв | Кількість порцій: 6 |
Дівчата люблять квіти! А якщо ці квіти з ароматом кориці і їх можна з'їсти, так це взагалі джекпот!
⠀
Ось таким простим десертом, приготованим в новенькій духовці Pyramida F 80 EPL GWH, Tasty Stories вирішила пригостити своїх подруг, які в гості так і не дійшли
Приготування:
• Яблука нарізаємо слайсами і відправляємо в киплячу воду. Додаємо 2 ложки цукру і варимо 3-4 хвилини.
Дістаємо. Часточки повинні бути цілі, але м'які.
• Тісто розгортаємо товщиною в 5 мм і ріжемо шириною 3 см і довжиною 20 см.
• Посипаємо ложкою цукру і корицею.
• Уздовж однієї сторони тіста викладаємо часточки, залишаючи 1 см знизу.
• Що залишився сантиметр загортаємо на яблука і починаємо скручувати ковбаскою знизу.
• Край трояндочки фіксуємо зубочисткою.
• Деко посипаємо борошном.
• Викладаємо слойки трояндочки.
• Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
• Остигнуті слойки посипаємо цукровою пудрою.
Приємного чаювання!
Джерело: instagram.com/tastystories.feed
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Tasty Stories
|
• Листкове тісто – 500 гр
• Яблука, краще червоні – 4 шт
• Цукор – 3 ст.л.
• Цукрова пудра – 1 ст.л
• Кориця – 2 ст.л.