# Салат «Анті торт»

Час приготування: 50-60 хв. | Кількість порцій: 4-8

Салат «Анти торт» за рецептом Дмитро Горовенко відрізняється від інших салатів тим, що він схожий на торт, але він солоний! Якщо ви хочете подати на святковий стіл щось оригінальне, то салат «Анти торт» вам обов'язково сподобається. Швидко і смачно підготувати складові для салату зможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B и духова шафа Pyramida F 81 ETIX.

 

Приготування:

1. Бісквіт ріжемо уздовж на три частини.

2. Вичавлюємо сік з буряка і виливаємо його в наш крем для зафарбовування.

 

Для моху:

1. Змішуємо борошно, яйце, розпушувач, мед і сік шпинату. Збиваємо.

2. Виливаємо суміш в термопосуду і відправляємо в духовку на 5 хвилин на режим конвекції.

 

Збираємо торт:

1. Змащуємо нижній корж кремом. Кладемо другий корж.

2. На другий корж кладемо терті варені яйця і шинку.

3. Ананаси кладемо на сковороду, додаємо варення з троянд і обсмажуємо 2-3 хвилини.

4. Викладаємо ананаси на торт наступним шаром. Накриваємо третім коржем бісквіта і добре Придавлюємо.

5. Зверху торт добре обмазуємо кремом і відправляємо в холодильник для застигання.

6. Прикрашаємо наш торт трояндами з буряка і бекону, а також мохом з бісквіту.

 

Смачного!

Вбудовувана техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для бісквіту:

• борошно – 25 г

• яйце – 1 шт.

• розпушувач – 25 г

 

Для крему:

• сир тофу – 400 г

• сметана – 300 г

• вареный буряк – 1 шт.

 

Для моху:

• яйце – 1 шт.

борошно – 25 г

• розпушувач – 5 г

• цукор – 12 г

• мед – 1 ст.л.

• сік шпината – 1 ст.л.

 

Для начинки салату:

• яйця варені – 2 шт.

• шинка – 200 г

• консервовані ананаси – 200 г

• варення троянд – 3 ст.л.